Ook voor de bijzondere dagen of feestdagen kunt u prima terecht bij Subli Art.

Subli Art kan alles voor u in sfeer bedrukken van tegels tot kussens tot mokken.

Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie bedrukte mok of een leuk kussen voor moederdag of vaderdag. De kussens kunnen naar wens aangepast worden voor wat betreft de kleur of tekst.

Sinds 2004 wordt op 4 juni in Nederland de 'Nationale Opa- en Omadag' gevierd. Grootouders en overgrootouders worden op die dag in het zonnetje gezet. In het geval opa en oma om mysterieuze redenen niet meetellen op Moederdag, Vaderdag of de Dag van de Ouders hebben ze op 4 juni hun eigen "Opa en Oma Dag". Ook voor opa en oma hebben wij een ontzettend leuk kussen maar een mooie fototegel van de kleinkinderen is natuurlijk ook een enorm leuk cadeau.

Standaard in het assortiment hebben wij kerstkussens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende designs.

De kerstkussens zijn vanaf begin november te bestellen zodat u deze ruim op tijd voor de feestdagen in huis heeft. Leuk voor u zelf maar zeker minstens zo leuk om cadeau te geven met sinterklaas of kerst.

Er zijn verschillende mogelijkheden en zo vindt u altijd iets dat aansluit bij uw wensen. Heeft u speciale wensen vraag dan naar de mogelijkheden. In overleg kan ik een een ontwerp voor u maken.