Welkom

 

Het overlijden van een dierbare is een heftige en verwarrende gebeurtenis. Verdriet overheerst en in je verdriet kun je niet altijd de troost krijgen of bieden waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Soms is het net die ene knuffel die we nodig hebben maar niet kunnen krijgen omdat een dierbaar persoon er niet meer is. Hoe fijn is het dan om een speciaal troostkussen even lekker tegen je aan te kunnen pakken?

Troostkussens maakt verschillende soorten kussens die steun en troost geven in tijden van verlies en verdriet.

Door de lieve en zachte uitstraling is het troostkussen een liefdevolle uiting van steun aan de rouwende. Geef een troostkussen cadeau aan iemand die het moeilijk heeft, en laat hen merken dat je met je hart bij hen bent. 

Steun in tijden van rouw

Er zijn al begrafenisondernemers die werken met het troostkussen. Tijdens het verwerken van verlies is het een steun, voor zowel kinderen als volwassenen. Het troostkussen is lekker groot en je houdt het prettig in je armen.

Het kussen wordt geleverd inclusief binnenkussen en de kussenhoes kan in de wasmachine gewassen worden.

Verlies huisdier

Naast het verlies van een dierbaar persoon is het verlies van een huisdier ook een zeer ingrijpende gebeurtenis. Voor de meeste mensen is hun huisdier onderdeel van het gezin en het gemis minstens zo groot als bij het verlies van een dierbaar persoon.

Ook in dit geval kan Troostkussens een mooi troost- of herinneringskussen maken.

Rechtstreeks verzenden

Troostkussens kan een kussen rechtstreeks voor u verzenden. Wij doen er dan voor u een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Deze boodschap kunt u tijdens uw bestelling invoeren in het opmerkingenveld. Hier kunt u tevens een afwijkend afleveradres opgeven.

Naast Troostkussens

Naast de producten die ik maak onder de naam van Troostkussens maak ik diverse andere producten. Dit zijn zowel standaard producten als producten die gepersonaliseerd geleverd kunnen worden. Ik werk met verschillende apparatuur en kan daardoor producten leveren die heel verschillend van aard zijn. In de webshop vindt u verschillende tabs waar u deze producten terug kunt vinden. Wilt u direct door naar de diverse producten klik dan op de onderstaande product tabs. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden of producten die ik maak kunt u altijd contact met mij opnemen.

Klik op onderstaande button om naar de producten van uw keuze te gaan.

KvK: 78306973 - BTW nr.: NL 003316933 B08 - Bank: NL 66 KNAB 0403 3134 65