Over Troostkussens

Het idee voor Troostkussens is ontstaan nadat ik verschillende vragen kreeg om kussens te maken voor mensen in moeilijke omstandigheden.

Een jong meisje waarvan de ouders waren gescheiden wilde graag twee kussens hebben, een met de foto van mama er op en een met de foto van papa erop. Daar wilde ze graag de tekst "altijd dichtbij" op gedrukt hebben. Haar gedachte was als ik dan verdrietig ben kan ik dit kussen knuffelen en heb ik papa of mama altijd dichtbij. Iets wat voor dit jonge meisje erg belangrijk is.

Vervolgens werd mij gevraagd naar iets om een jonge dame die zowel haar vader als moeder was verloren een soort van troost te bieden. Ook in dit geval werd gekozen voor een kussen die aan beide kanten is bedrukt. Een kant voor moeder en een kant voor vader.

Het gevoel om even iets lekker tegen je aan te kunnen pakken terwijl je een moeilijke fase door gaat doet een mens enorm goed.

Troostkussens zijn er voor alle omstandigheden, voor elk verdriet en naast de standaard producten die je in de webshop vindt ook naar wens te ontwerpen.