Subli Art is onderdeel van Creative Design 4 U.

What’s in a name?
Wat doet een bedrijf?  

En belangrijker misschien nog wel, wat kan dat bedrijf voor mij doen?

Subli Art is een nieuw en jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van diverse persoonlijke producten om cadeau te geven maar die natuurlijk ook leuk zijn voor jezelf. Naast deze producten vind je in de webshop een aantal standaard producten.

De naam Subli Art staat voor wat ik doe. Subli voor de techniek “sublimatie” en Art voor “kunst/techniek” of “artikelen”.

De producten van Subli Art worden voornamelijk gemaakt op keramiek, glas, mdf en leisteen maar de techniek is ook toepasbaar op bijvoorbeeld textiel. De producten van Subli Art worden gemaakt middels de sublimatietechniek. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op de pagina “over de producten” om er achter te komen wat dit inhoudt.

In de webshop vind je allerlei verschillende producten. Van de geboorte tot het dood gaan, van mens tot dier, auto, motor of vrachtwagen, het is allemaal mogelijk.

Wat is er nu leuker dan een persoonlijk cadeau aan iemand geven waar je om geeft. Laten zien dat je echt hebt nagedacht over datgene wat je voor hem of haar koopt. Dat je weet wat of wie deze persoon bezig houdt. Een leuk moment dat je samen hebt beleefd, een mooie herinnering, een ontmoeting of gebeurtenis die je graag blijvend vastgelegd wilt zien. Daarvoor heeft Subli Art diverse producten.

Naast de standaard producten kunnen alle producten gepersonaliseerd worden. Uw eigen ontwerp, een foto, tekening, logo of tekst. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast kan Subli Art ook een ontwerp voor u maken.

Is er iemand jarig, is er een kindje geboren, gaat er iemand trouwen, een jubileum, een herinnering aan uw overleden dierbare of dier of zomaar op zoek naar een cadeautje, bij Subli Art is er altijd wel iets te vinden of te maken wat aan uw wensen voldoet.

Kun je niet direct een keuze maken dan kun je bij Subli Art ook een cadeaubon bestellen. Deze zijn beschikbaar in verschillende prijscategorieën en geldig tot 1 jaar na aankoop.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan kunnen we uw wensen bespreken en kijken wat ik hierin voor u kan betekenen. Ook is het mogelijk een persoonlijke afspraak te maken. U heeft dan de mogelijkheid om in mijn (ienie mini) showroom/winkel te kijken naar de producten en ideeën op te doen. Let wel deze is op de 1e verdieping dus een beetje mobiliteit van uw kant is wel van belang.

Subli Art, voor uw eigen persoonlijke product, klaar terwijl u wacht (mits op voorraad) onder het genot van een kopje koffie of thee.

Benieuwd wat Subli Art zoal heeft gemaakt, klik dan hier om het foto album door te bekijken.