Nieuws

21-02-2022 - Vanaf vandaag tot en met 7 maart is Troostkussens gesloten in verband met vakantie. Uiteraard kunt u uw bestelling gewoon plaatsen echter wordt deze pas na 7 maart in behandeling genomen. Houdt u wel rekening met de levertijd van ongeveer een week.

23-02-2021 - Sinds kort hebben wij de mogelijkheid om ook katoen te bedrukken. Hierdoor zijn de mogelijkheden fors uitgebreid. Tevens is het mogelijk om producten te laten bedrukken met vinyl. In de webshop vindt u al diverse producten die wij in het assortiment hebben opgenomen. Mocht u vragen of wensen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

21-01-2021 - De producten van Troostkussens / Subli Art zijn niet altijd direct op voorraad. Sommige producten worden pas door ons besteld nadat wij een bestelling hiervoor binnen hebben gekregen. Als gevolg van Corona en de huidige lockdown merken wij dat het vaak langer duurt voordat de producten binnen komen. Hierdoor kan het dus ook langer duren voordat wij uw bestelling kunnen leveren. Vanzelfsprekend zullen wij u hiervan op de hoogte houden.

20-06-2020 - Troostkussens kan een kussen rechtstreeks voor u verzenden. Wij doen er dan voor u een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Deze boodschap kunt u tijdens uw bestelling invoeren in het opmerkingenveld. Hier kunt u tevens een afwijkend afleveradres opgeven.

20-06-2020 - Wij doen ons uiterste best om uw bestellingen zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd te krijgen. Het kan echter in deze tijd van Corona voorkomen dat de bezorging van uw pakket door grote drukte bij Post.NL langer duurt dan u gewend bent. Wij vinden dit natuurlijk ook erg vervelend maar vragen om uw begrip hiervoor.   

21-07-2020 - Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u graag iets cadeau wilt geven maar geen keuze kunt maken. Daarvoor kunnen wij u met ingang van vandaag een prima alternatief bieden met onze cadeaubonnen. De cadeaubon is in verschillende prijscategorieën te koop.