Levertijd

Troostkussens is een eenmansbedrijf en alle producten worden handmatig gemaakt. Dit wil dus zeggen dat ik alle producten in mijn eentje maak. Naast mijn webshop heb ik een reguliere baan waardoor ik niet 24/7 met het maken van de producten bezig kan zijn. Uiteraard doe ik wel mijn uiterste best om uw product zo snel mogelijk en met de grootst mogelijke zorg te leveren.

De gemiddelde levertijd voor een bestelling is 1 week. Dit is mede afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Mocht het door omstandigheden voorkomen dat Troostkussens langer dan 1 week nodig heeft zal ik ten alle tijden contact met u opnemen om de levertijd af te stemmen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om een bestelling met spoed te leveren. Mocht u een product sneller nodig hebben bijvoorbeeld in verband met een aankomend overlijden, een begrafenis, crematie of andere reden dan kunt u altijd contact met mij  op nemen om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Houdt u er wel rekening mee dat ik niet in kan staan voor de snelheid van leveren door Post.nl. Gemiddeld genomen worden de producten door Post.nl na verzending de volgende dag geleverd maar het kan natuurlijk voorkomen dat het door omstandigheden later wordt. Troostkussens is hier niet verantwoordelijk voor.

Vakanties zullen altijd op de welkomstpagina worden aangegeven. In deze periode kunt u vanzelfsprekend wel uw bestelling doen maar de levertijd kan in deze periode langer zijn dan 1 week.