Reactie plaatsen

Reacties

Bo Lensink
2 maanden geleden

Dank je wel voor het maken van het enorm mooie kussen Papa. Hoewel mijn vader al erg lang ziek was en steeds verder afgleed is dit precies het gevoel wat ik heb.

Lina
2 maanden geleden

Bedankt voor je geduld en het meedenken. Ik heb vandaag de beide kussens ontvangen en ben heel erg blij met het resultaat.

Sjoukje
2 maanden geleden

Ontzettend bedankt voor de snelle levering van de kussens voor onze kleinkinderen. Maandag besteld, dinsdag in huis, echt fantastisch. Wij hopen zo dat alles weer goed komt.

Janet Stoel
3 maanden geleden

Vorige maand is heel onverwacht mijn echtgenoot overleden. Dit heeft er nogal in gehakt en nog steeds begrijp ik niet dat het echt zo is. Van mijn vriendin kreeg ik afgelopen week een heel mooi troostkussen en ik was blij verrast door dit lieve gebaar. Allereerst omdat ik niet eens wist dat dit bestond en ten tweede omdat het zo ontzettend mooi is. Ik wil u graag bedanken voor het maken van dit mooie kussen en wens u veel succes voor de toekomst.

Mirjam
3 maanden geleden

Wat lever je toch iedere keer een snelle en perfecte service. Met vaderdag twee kussens besteld, binnen twee dagen in huis. Twee dagen geleden een berichtje gestuurd om te vragen of je een kussen met een specifieke tekst voor me kon maken, dag later ontwerpje in huis en vanmiddag stond de postbode al weer voor de deur met het pakket. Echt helemaal super zoals je dat doet. Het kussen is erg leuk geworden. Wederom bedankt voor alles.

Lara Derksen
3 maanden geleden

Ik heb mijn paspoortcover binnen gekregen. Hij is erg leuk geworden. Dank je wel voor de snelle service.

Raymond
3 maanden geleden

De mokken zijn vanmiddag binnen gekomen. Bedankt voor de snelle service. Ze zien er echt goed uit en ik weet zeker dat het personeel er erg blij mee gaat zijn.

Natasja van Zwieten
3 maanden geleden

Dank je wel uit de grond van ons hart voor het maken van het kussen van onze kleine Julia.

Wij vinden het kussen echt heel erg mooi geworden en willen je graag bedanken voor de respectvolle manier waarop je hier mee om bent gegaan.

Het is heel bijzonder om zoiets te hebben en op deze manier heeft ons meisje toch een plekje bij ons thuis.

Mini van Dam
4 maanden geleden

Bedankt voor het maken van de mooie geboortekussens. Ze zijn echt ontzettend leuk geworden. En wat een supersnelle service. Donderdagavond bestel, zaterdag al in huis. Echt top.

Sharon
4 maanden geleden

Vorig jaar zomer is onze zoon verdronken tijdens een middagje zwemmen met zijn vrienden. Zijn vrienden hebben er alles aan gedaan om hem te vinden maar wat er ook gebeurde Lars kwam niet meer boven. Het moment dat de politie bij ons aan de deur stond sloeg alle grond onder onze voeten vandaan. De pijn, het verdriet, de machteloosheid, er gaan zoveel emoties door je heen waar je mee moet handelen en dan moet je ook nog van alles regelen. Ik kan je vertellen dat ik het echt heb uitgeschreeuwd en dat ik ook liever niet meer verder wou. Al die tijd hebben wij heel veel steun gehad van geweldige vrienden en vanmiddag kwam Jacqueline bij me met een heel mooi kussen. Gemaakt door troostkussens. Jeetje zeg, wat was ik geraakt door dit gebaar. Ik wist niet eens dat dit bestond maar wat bent u daar respectvol mee omgegaan en wat is het enorm mooi geworden. Lars is iedere minuut, elk uur van de dag, iedere dag weer in mijn gedachten. Ik mis hem verschrikkelijk en zoek nog altijd naar een weg om hier mee om te gaan. Het mooie kussen dat u heeft gemaakt laat mij hem elke dag zien en voelen. Dank u wel daarvoor zo is Lars toch weer een stukje dichterbij.