Reactie plaatsen

Reacties

Ilse
een jaar geleden

Lieve Wilma,

Dank je wel voor het fijne en warme contact omtrent het maken van de kussens voor mijn kinderen. Weten dat je op korte termijn komt te overlijden is een heel vreemd idee en zeker als je dan ook nog eens jonge kinderen na gaat laten. Wat ben jij hier op een fijne en respectvolle manier mee omgegaan. Mijn kindjes zijn erg blij met hun kussen en ook al snappen ze de context van dood nog niet helemaal ze snappen wel dat er iets gaat gebeuren wat niet fijn is en dat ze troost kunnen vinden in de mooie kussens die jij hebt gemaakt. Over een week word ik rustig in slaap gebracht en dan ga ik afscheid nemen van het leven maar ik wil je nog een keer enorm bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan. Ik weet dat het voor jou ook best heel moeilijk is geweest omdat we veelvuldig contact hebben gehad maar ik heb het zo gewaardeerd en als heel erg warm en liefdevol ervaren. Hele dikke knuffel en till we meet again. Kus Ilse

Stella Jansen
2 jaar geleden

Bedankt voor het maken van de mooie 3 d geboorte box. Het is echt prachtig geworden.

janneke van de rest
2 jaar geleden

Veel mensen zeggen goh een jaar al weer maar voor mij voelt het als gisteren. Ons mooie kereltje kwam op 13 januari 2020 stil geboren ter wereld. Het verdriet en leed is moeilijk te delen omdat je niet door iedereen wordt begrepen. Via een vriendin kwam ik op uw site terecht. Het idee van troostkussen is hartverwarmend want op het moment dat je het moeilijk hebt kun je daadwerkelijk iets knuffelen. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld en besteld. Wat wil ik u graag mijn complimenten overbrengen over hoe respectvol u met onze bestelling bent omgegaan. Het kussen is echt prachtig geworden en heeft een mooi plekje gekregen. Als ik mij verdrietig voel hou ik het stevig tegen me aan en dan heb ik het idee dat Lars toch een beetje bij ons is. Nogmaals enorme dank en wij wensen u veel succes met uw mooie product. Lieve groetjes, Janneke en Peter

Rob
2 jaar geleden

Langs deze weg wil ik u hartelijk danken voor het maken van het mooie kussen. De respectvolle manier waarop u hiermee bent omgegaan heeft mij diep geraakt. Complimenten voor de communicatie en de snelheid waarmee u reageert. Ik ben zeer content met de service.

Mirjam
2 jaar geleden

Heel erg bedankt voor het maken van de mooie kussens voor onze jongens die afscheid namen. Fijn dat de communicatie omtrent het dubbelzijdig bedrukken zo goed verliep en dat het allemaal geen enkel probleem was om zo te maken. De jongens hebben hun kussen inmiddels in ontvangst genomen en waren blij verrast met het mooie cadeau.

Regine
2 jaar geleden

Bedankt voor de snelle levering van het kussen voor mijn kleindochter. Heel fijn dat u zo snel heeft gereageerd, ik ben er erg blij mee.

Bo Lensink
3 jaar geleden

Dank je wel voor het maken van het enorm mooie kussen Papa. Hoewel mijn vader al erg lang ziek was en steeds verder afgleed is dit precies het gevoel wat ik heb.

Lina
3 jaar geleden

Bedankt voor je geduld en het meedenken. Ik heb vandaag de beide kussens ontvangen en ben heel erg blij met het resultaat.

Sjoukje
3 jaar geleden

Ontzettend bedankt voor de snelle levering van de kussens voor onze kleinkinderen. Maandag besteld, dinsdag in huis, echt fantastisch. Wij hopen zo dat alles weer goed komt.

Janet Stoel
3 jaar geleden

Vorige maand is heel onverwacht mijn echtgenoot overleden. Dit heeft er nogal in gehakt en nog steeds begrijp ik niet dat het echt zo is. Van mijn vriendin kreeg ik afgelopen week een heel mooi troostkussen en ik was blij verrast door dit lieve gebaar. Allereerst omdat ik niet eens wist dat dit bestond en ten tweede omdat het zo ontzettend mooi is. Ik wil u graag bedanken voor het maken van dit mooie kussen en wens u veel succes voor de toekomst.