Reactie plaatsen

Reacties

Stella Jansen
9 maanden geleden

Bedankt voor het maken van de mooie 3 d geboorte box. Het is echt prachtig geworden.

janneke van de rest
9 maanden geleden

Veel mensen zeggen goh een jaar al weer maar voor mij voelt het als gisteren. Ons mooie kereltje kwam op 13 januari 2020 stil geboren ter wereld. Het verdriet en leed is moeilijk te delen omdat je niet door iedereen wordt begrepen. Via een vriendin kwam ik op uw site terecht. Het idee van troostkussen is hartverwarmend want op het moment dat je het moeilijk hebt kun je daadwerkelijk iets knuffelen. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld en besteld. Wat wil ik u graag mijn complimenten overbrengen over hoe respectvol u met onze bestelling bent omgegaan. Het kussen is echt prachtig geworden en heeft een mooi plekje gekregen. Als ik mij verdrietig voel hou ik het stevig tegen me aan en dan heb ik het idee dat Lars toch een beetje bij ons is. Nogmaals enorme dank en wij wensen u veel succes met uw mooie product. Lieve groetjes, Janneke en Peter

Rob
10 maanden geleden

Langs deze weg wil ik u hartelijk danken voor het maken van het mooie kussen. De respectvolle manier waarop u hiermee bent omgegaan heeft mij diep geraakt. Complimenten voor de communicatie en de snelheid waarmee u reageert. Ik ben zeer content met de service.

Mirjam
10 maanden geleden

Heel erg bedankt voor het maken van de mooie kussens voor onze jongens die afscheid namen. Fijn dat de communicatie omtrent het dubbelzijdig bedrukken zo goed verliep en dat het allemaal geen enkel probleem was om zo te maken. De jongens hebben hun kussen inmiddels in ontvangst genomen en waren blij verrast met het mooie cadeau.

Regine
10 maanden geleden

Bedankt voor de snelle levering van het kussen voor mijn kleindochter. Heel fijn dat u zo snel heeft gereageerd, ik ben er erg blij mee.

Bo Lensink
een jaar geleden

Dank je wel voor het maken van het enorm mooie kussen Papa. Hoewel mijn vader al erg lang ziek was en steeds verder afgleed is dit precies het gevoel wat ik heb.

Lina
een jaar geleden

Bedankt voor je geduld en het meedenken. Ik heb vandaag de beide kussens ontvangen en ben heel erg blij met het resultaat.

Sjoukje
een jaar geleden

Ontzettend bedankt voor de snelle levering van de kussens voor onze kleinkinderen. Maandag besteld, dinsdag in huis, echt fantastisch. Wij hopen zo dat alles weer goed komt.

Janet Stoel
een jaar geleden

Vorige maand is heel onverwacht mijn echtgenoot overleden. Dit heeft er nogal in gehakt en nog steeds begrijp ik niet dat het echt zo is. Van mijn vriendin kreeg ik afgelopen week een heel mooi troostkussen en ik was blij verrast door dit lieve gebaar. Allereerst omdat ik niet eens wist dat dit bestond en ten tweede omdat het zo ontzettend mooi is. Ik wil u graag bedanken voor het maken van dit mooie kussen en wens u veel succes voor de toekomst.

Mirjam
een jaar geleden

Wat lever je toch iedere keer een snelle en perfecte service. Met vaderdag twee kussens besteld, binnen twee dagen in huis. Twee dagen geleden een berichtje gestuurd om te vragen of je een kussen met een specifieke tekst voor me kon maken, dag later ontwerpje in huis en vanmiddag stond de postbode al weer voor de deur met het pakket. Echt helemaal super zoals je dat doet. Het kussen is erg leuk geworden. Wederom bedankt voor alles.