Copyright / Auteursrecht

Copyright is de Engelse term voor auteursrecht. Er bestaan diverse afbeeldingen/teksten waarop copyright van toepassing is en dat wil zeggen dat deze niet gebruikt mogen worden zonder toestemming van degene die het copyright officieel toebehoort.

Indien Troostkussens/Subli Art persoonlijke producten voor u maakt controleren wij vooraf of er copyright op afbeeldingen en/of teksten van toepassing is.Indien het officieel copyright op een afbeelding en/of tekst aan een toebehoort, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

In geval van officieel copyright dient u zelf contact op te nemen met de eigenaar van het auteursrecht om een licentie aan te vragen voor eenmalig gebruik voor het maken van uw product. Zonder deze toestemming kan Troostkussens de producten niet voor u maken.

In geval van geboortes worden geboortekaartjes vaak online besteld. Bij afname van meerdere kaartjes is het bij verschillende aanbieders mogelijk om een digitaal bestand aan te vragen ofwel tegen betaling ofwel gratis (afhankelijk van afname van het aantal kaartjes). Met dit bestand kunnen wij voor u een geboortekussen bedrukken. Het bestand is ook alleen aan te vragen door degene die de kaartjes heeft besteld. In dat geval kunnen wij voor u een geboortekussen bedrukken met afbeeldingen van het geboortekaartje. Let wel: dit is alleen voor eigen gebruik toegestaan.

Met het verstrekken van eigen foto's geeft u Troostkussens toestemming om foto's te plaatsen van de producten die voor u zijn gemaakt. Vanzelfsprekend zullen wij uw foto's niet gebruiken voor producten ten behoeve van andere personen tenzij wij daarvoor uw exclusieve toestemming hebben.